Vaikka tietyn tyyppisen lastin purkaminen laivasta tai laiturista ei olekaan niin vaikeaa, on hyvä idea hyödyntää lumper-palvelua, jotta työsi saadaan tehtyä oikein. Ammattitaitoinen lumpertiimi voi purkaa lastisi nopeammin ja tällaisten palvelujen hinnat ovat myös erittäin edullisia. Jos et ole vielä vakuuttunut lumper-palvelun eduista, tässä on mielenkiintoisempia huomioitavia seikkoja.

Maksa kiinteä hinta minkä tahansa tyyppisistä laatikoista tai konteista
Useimmissa tapauksissa ammattimaiset lumperit veloittaa tietyn kiinteän hinnan konteistasi, joten periaatteessa tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksaa jokaisen laatikon purkamisesta aluksesta. Mitään piilokuluja tai ylimääräisiä kuluja ei myöskään tarvitse huolehtia.

Ammattimaiset lumperit ovat luotettavia ja ystävällisiä
Jokainen suuri lumper-palveluita tarjoava yritys tekee palkkaamiensa työntekijöiden taustatarkistuksia varmistaakseen, että he ovat luotettavia ja pystyvät tekemään tämän työn ammattitaidolla. Tämä antaa sinulle paljon enemmän mielenrauhaa ja tiedät varmasti, että rahtisi on hyvissä käsissä aina, kun sinun täytyy purkaa tietyntyyppistä lastia tietyssä laiturissa.

Lastivaurioita ei tule
Samalla tavalla ammattilaisten palkkaaminen antaa sinulle varmuuden siitä, ettei tavaroillesi tapahdu mitään pahaa. Asiantuntijat käyttävät erilaisia ​​nykyaikaisia ​​laitteita laatikoiden ja konttien turvalliseen ja onnistuneeseen purkamiseen, jotta rahtivaurioita ei tapahdu.

Saat täydelliset inventaariopaperit
Jokaisesta purettavasta laatikosta tai kontista saat täydelliset paperit, jotka sisältävät purkamisprosessin päivämäärän, lumperien nimet, konttien numerot jne, jotta tiedät aina lastisi tilan.